Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моївська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04326715) був реорганізований і увійшов до складу Бабчинецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Схід села в с.Моївка 27.02.2018 року

27.02.2017 року о 10:00 год. в приміщенні сільського будинку культури "Цукровик" відбувся Загальні збори (Схід села) с.Моївка, с.Степне Моївської сільської ради. На Сході села були присутні гості: голова Чернівецької РДА Антонюк О.П., голова Чернівецької РР Мельничук В.М., заступник начальника - начальник Чернівецького відділення Могилів-Подільської ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області Суржиков М.А., начальник управління праці та соціального захисту населення (УПСЗН) Чернівецької РДА Гринько Т.С., голова ФГ "Врожайне" власник ТОВ "Моївський цукор" Дідик А.П.. Порядок денний, як заплановано: про звіт голови Моївської сільської ради Вівдича О.Г. за пророблений період 2017 року; про звіт голови ГО "Теплиця" (водогін) Віта О.В. за пророблений період 2017 року; зустріч із власником СТОВ "Моївський цукор" з приводу роботи Моївського цукрового заводу в 2018 році; обгроворення об'єднання громад с.Моївка, с.Степне Моївської сільської ради та с.Безводне Безводнівської сільської ради з центром в с.Моївка. В інші питання увійшли доповідь сільського сімейного лікаря Махначової Н.М. про медичну реформу та відповідні зміни щодо цього, виступи голів Чернвецької РДА Антонюка О.П. та Чернівецької РР Мельничука В.М., начальника УПСЗН Чернівецької РДА Гринько Т.С.. 
Працювали близько 3-х годин. Спочатку прозвітовано сільським головою Вівдичем О.Г. та головою ГО "Теплиця" ВітомО.В. про пророблену роботу за 2017 рік. Щодо питання роботи цукрового заводу в 2018 році виступив Дідик А.П., який розповів про плани та заходи, які будуть здійснюватись на заводі в поточному році під його керівництвом: зокрема ремонти та реконструкції. Анатолій Павлович запевнив присутніх, що зацікавлений в роботі заводу та здійснить всі можливі та залежні від нього заходи необхідні для його запуску та роботи. Щодо ініційованого добровільного об'єднання територіальних громад с.Моївка, с.Степне Моївської сільської ради та с.Безводне Безводнівської сільської ради з центром в с.Моївка присутніми жителями було проголосовано позитивно. В свою чергу, Махначовою Н.М. доведено інформацію щодо медичної реформи,що запрацює для первинної ланки медичних працівників, зокрема про те, що запроваджується принцип "гроші ходять за пацієнтом". Це означає, що після оголошення міністерством охорони здоров'я так званої приписної кампанії вони мають знайти собі сімейного лікаря або терапевта чи педіатра для своєї дитини і підписати з ним угоду. Зазначені угоди необхідно укладати з 1 квітня поточного року. Антонюком О.П. зазначено про роботу Моївської сільської ради в 2017 році та зроблено короткий звіт перед присутніми про виконану роботу Чернівецької РДА. На запитання соціального характеру задані жителями, зокрема які стосувалися субсидій та ін., відповідала Гринько Т.С.. З побажаннями до громадивиступив голова районної ради Мельничук В.М.. 
Найбільш актуальнішими запитаннями та проблемами, які турбували присутніх були зокрема робота цукрового заводу, необхідність ремонту доріг, соціальний захист (субсидії). Піднято сільським головою питання проблеми стихійних сміттєзвалищ та їх закриття.
На сході села визначено перспективні напрями роботи: ремонт доріг, що так турбують люде та боротьба з стихійними сміттєзвалищами та засміщенням територій сіл.

Звіт сільського голови за посиланням http://moivka.rada.org.ua/diyalnist-19-13-27-31-01-2018/

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *