Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моївська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04326715) був реорганізований і увійшов до складу Бабчинецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

"Чарівні жінки!"

З нагоди святкування Дня 8 Березня у Моївському СБК відбувся святковий концерт під назвою «Чарівні жінки». Як завжди самодіяльний народний духовий оркестр зустрічав гостей на порозі БК. Після привітань сільського голови  Вівдича О.Г. свято розпочали ведучі Віт Діана та Андрій Грабівський. Привітати усіх із святом завітав дитячий садок «Малятко». Гарний настрій дарували публіці юні вокалісти: Потерлевич Віка, Голота Анастасія, Колодій Анастасія, Бабин Ліза, Брух Ольга, Віт Діана, Паплінська Наталя, Мельник Світлана, Очеретнюк Віка, ансамбль дівчат. Вкотре своє музичне вітання подарувала Олена Новгородська, але цього разу воно було особливим – дівчина зачарувала усіх неймовірно-зворушливою мелодією скрипки. Кучерявенко Ігор, як завжди розважив усіх присутніх  гуморесками. Мазур Мальвіна зачитала вірш для своєї бабусі. Також зі святом вітали та дарували свої музичні номери: зразковий аматорський оркестр народних інструментів «Пролісок», ансамбль баяністів, духовий ансамбль, який виконав:  «Єсть только миг»,  «А мій милий варенечків хоче» та зірвав хвилю бурхливих оплесків,  Грабівський А., Боднар Я., Підгурська Ірина, Балинська Ольга та улюбленець публіки, який давно заполонив жіночі серця і виступу якого чекали з нетерпінням - Микола Ціпцюра. Молодша та старша танцювальна група порадували всіх  своїми новими танцями та вразили яскравими  костюмами. Глядачі, як завжди були щедрими на оплески та емоції. Концерт пройшов в позитивній та дружній атмосфері, дві з половиною години, а саме стільки тривав концерт на сцені та в залі було «спекотньо», хоча погодні умови були далеко не весняними. Святковий  вечір продовжила дискотека для молоді.                        

Дякуємо усім  хто приймав активну участь у підготовці та проведенні святкового концерту, а також артистам за їх таланти приносити людям гарний настрій.

Щиро вітаємо всю прекрасну половину людства з цим чарівим святом весни. Зичимо міцного здоров’я, щастя, кохання та мирного неба над головою!                                                                                                        

                                                                                                                                                Працівники БК «Цукровик»                 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *